Body

VEIDEKKE PREFAB

JOBBA HOS OSS

Veidekke Prefab i Sala söker nu dig som vill vara med på vår framtida resa!

På vår betongfabrik i Sala tillverkar vi allt från egenutvecklade färdiga betongprodukter
– som vår teknikbod och installationsmodul– till husväggar, balkonger, miljöbodar och inredningsdetaljer för offentlig miljö.

Lediga jobb:

Produktionsledare

Vi söker dig som vill ta ansvar för vår produktion. Du kommer att leda en grupp som i dagsläget är 13 medarbetare.

Om tjänsten

Du kommer ha ett nära samarbete med fabrikschef, personalansvarig och projektledare. Som produktionsledare på Veidekke Prefab kommer du genom ditt ledarskap och engagemang, stimulera och motivera personalen till goda och utvecklande arbetsinsatser. När du inte leder och fördelar arbetet kommer du vara verksam i produktionen.

Du ansvarar för arbetsmiljö, kvalitet, planering, kompetensutveckling, produktivitet och förbättringsarbete inom hela fabriken. Detta tillsammans med avstämningsmöten ska säkerställa att vår fabrik rör sig mot våra uppsatta mål, samtidigt som vi klarar av våra dagliga leveranser. I rollen krävs att du har ett stabilt ledarskap med förmåga att sätta upp en tydlig riktning för fabriken, och coacha dina medarbetare mot de uppsatta målen.

Vi söker

Du behöver ha ett stort engagemang, arbeta strukturerat, vara en god ledare och ha förmåga att se lösningar snarare än problem. Du trivs med att ta eget ansvar och drivs av att tillsammans med din grupp åstadkomma resultat och utveckla verksamheten.

Vi erbjuder

Vi på Veidekke Prefab är ett gäng på 18 glada och lättsamma personer som värdesätter gemenskap, nyfikenhet, utmaningar och fokuserar på utveckling.
En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Meriterande kunskaper och utbildningar är ledarskapsutbildning, betongutbildning (Klass1-3), truckkort, lastmaskinskort, traverskort och heta arbeten.

Lön enligt överenskommelse.

Tillträdesdag snarast.

Rekrytering sker löpande.

Mer info

  • Kontaktperson: Ida Sillén

  • Telefon: 070-750 34 11

  • Email: ida.sillen@vprefab.se

  • Område: Sala

  • Yrkesroll: Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion

  • Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd


CERTIFIERINGAR

Vi till­verkar produkter som kommer att användas i flera generationer och för oss är det naturligt att alltid tänka på kvalitet, miljöhänsyn och kostnadseffektivitet.

Veidekke Prefab är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 45001 (arbetsmiljö).

Veidekke Prefab är certifierade enligt TransQ och Nordcert.